Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Horáček zcela prokazatelně patřil mezi černé bookmakery ve Velké Chuchli. O nich věděl nejen každý pravidelný návštěvník dostihů, měli stálé místo a pravidelně u nich řada lidí sázela. Je zajímavé, že je nechávala na pokoji SNB, která jinak potírala každé "příživníky".

Ze zkušenosti kamaráda vím že tajní kryli veksláky, skořápkáře atd. Ten si chtěl koupit před Tuzexem koupit bony, pod záminkou jejich prodeje byl veksláky vlákán do vinárny a vtažen do skořápek. Hned pochopil že jde o podvod odkryl prázdné skořápky sebral svých vsazených 500 Kčs a chtěl odejít. Byl všakještě v té vinárně zdržen tajným, kterého zavolali ti skořápkáři, který ho předvedl na okrsek a obvinil ho z krádeže. Tam ho drželi hodiny, otisky prśtů, protokoly nátlak atd. Podal stížnost, na jejím základě byl zcela zprostěn všeho obvinění a obdržel omluvu. Jen ten tajný údajně nebyl zjištěn i když bylo povinností služby na okrsku ihned zapsat kdo zadrženého předvedl a obvinil

0 0
možnosti

Už první věta perexu je zavádějící. Trestní oznámení je podané M. Horáčkem a týká se údajné pomluvy p. Ondráčka na jeho osobu. Takhle bych to formuloval jako laik. Ale třeba to na právech učí jinak :-(

0 0
možnosti
Foto

A co jiného se dá čekat od rudé mlátičky?

1 0
možnosti

Rudá mlátička Vám vadí, Štětina konfident ne. Zajímavý přístup.

4 0
možnosti

Podle nějakých řečí se z evidence spolupracovníků Stb ztratilo nějakým způsobem cca 30% těch nejdůležitějších. Mezi nimi prý Havel a matka Cibulky. Ty "neupravené" seznamy asi má někdo k dispozici a jména z nich vytahuje jak se mu líbí : Štětina, Horáček....... Kdy si konečně páni politici uvědomí, že je směšné argumentovat tím, že ten byl před 25lety v KSČ atd. Ten podle pražské kavárny "plebs", obyčejné lidi, to už dávno přestalo zajímat.

2 0
možnosti
Foto

Tak, Horáčkovy materiály se prý "ztratily" 3.12.1989.

0 2
možnosti
Foto

Podle me je to tak průhledný trik, že z to prezdentského kandidáta M. Horáčka spíš poškodí. Divím se mu, považovala jsem ho za chytřejšího... :-/Rv

0 0
možnosti

Podekovani autorovi za dobry clanek, panu JH za rozumnou reakci a nakonec i (slecne) ZS za jeji usmevnou.

0 0
možnosti
Foto

Bratranec manželky byl kriminalista u hospodářské kriminálky a vyprávěl (ještě za "totáče"), jak má vybudovanou síť práskačů, protože jinak by asi stěží někdy někoho chytil.

A pokud někdo rozjede naplno byznys černého bookmakera, tak si může být na 100% jist, že si ho policie (tehdy VB, nikoli StB) všimne.

A kromě tajných spolupracovníků StB existovali také tajní spolupracovníci kriminálky.

0 0
možnosti

kriminalista u hospodarske kriminalky....;-D;-D

Twl...a nejak jsi zapomnel, ze zadna StB neexistovala....;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Advokátní koncipient, momentálně připravující se na advokátní zkoušky. Nejoblíbenějším oborem ústavní právo, kterému se na katedře ústavního práva Univerzity Karlovy nadále věnuje jako doktorand. Autor publikace věnující se přímé volbě prezidenta.

Seznam rubrik